Dom > O nas > Povezana podjetja

Jiangsu Liangyou Agro Machinery Co, Ltd

Jiangsu Liangyou Agro Machinery Co, Ltd je specializirano za proizvodnjo krme, stroji, sestavljenih gnojil stroji, trava, predelavo, bio-energije opreme namestitev za celoten inženiring, ki je opravil potrditev ISO9001: 2000 in CE. Naši izdelki se pogosto uporabljajo na različnih področjih, kot so zrnca, krme, živinoreja, ribogojstvo kmetije, mikrobne sestavljenih gnojil in okolju prijazno industrijo. Odvisna od najsodobnejše tehnologije v našem področju in zrel poslovne administracije sistemov, ki proizvode Liangyou ne le prodajajo tudi v domačem, trgu, ampak tudi izvozilo državam Evropske, afriške in MORJE. Naše krme popolno opreme za perutnine, živine in ribogojstva so na vrhu proizvodov, ki se izvažajo v tujini. Naši izdelki so z naslovom čast kot andquot; Kitajska slavni Brandandquot; andquot; Kitajska Superior izdelek andquot; "zaupanja vredni za kakovost, v Chinaandquot; in andquot; Kvalificirano podjetje za kakovost Supervisionandquot;.
Jemanje andquot; Iskrenost omogoča zaupanje, kakovost zmaga marketandquot; kot filozofijo podjetja, z naše napredno znanje kako, vrhunsko kakovost in zadovoljive storitve, smo si pridobili zaupanje naših strank. Smo pridobili tudi izdatno in odlične praktične izkušnje v posamičnih celoten inženiring, zrn transportne tehnike, mikrobne okolju prijazno inženirstvo in shranjevanje inženiring. Naše znanstvenim pristopom, odlično tehnologije, lep izdelek, premišljen in popolno storitev, želimo združiti mornarji s kupci, skupaj in iskreno sodelovanje, tako, da ustvarite briljantne prihodnosti.

Spletna stran:www.fdsp.cc

Jiangsu Liangyou Silo inženirstvo Co, Ltd

JiangsuLiangyouSiloEngineeringCo., LtdislocatedinScientificandTechnologicalIndustrialPark, Zhongguancun,Jiangsu Province. Podjetje specializirano za raziskave, razvoj in oblikovanje jeklene silo inženirstvo in različnih materialnih pomnilniške tehnologije in prodaje in storitev, povezanih izdelkov. Svoje izdelke so široko uporabljajo na področju kmetijstva, industrijskega področja ter krajih, kot so hrane, krme, olja, moke, piva, kemikalije, gradbeni material, pristanišč in varstvo okolja. Družba je zbrala velike serije strokovno talent in vodilnih kadrov, ki so sodelovali v jekla silos industrije za več let, in je uspešno upravljajo in izvajajo stotine jekla silos projektov omogočiti strankam, da res priča kakovosti "Liangyou" jeklene silosih iz raziskave, razvoj in oblikovanje jeklene silosov za izvajanje inženirskih projektov in iz prophase posvetovanja za poprodajne storitve.

Podjetje je lahko strankam s 30-8.000 ton jekla silosi različne specifikacije in podjetje one-paket ključ projektov vključno z pakirani tehnologije oblikovanja gradbeništvo osnovno obliko, dvižne, transportne, čiščenje, magnetno ločevanje, sušenje, merjenje, merjenje temperature, kadeče ali paro, hladilnice, ohranjanje toplote, prezračevanje in odpraševanje in načrt, proizvoden, namestitev, odpravljanje napak in usposabljanja Strokovna podpora opreme, kot so avtomatsko krmiljenje sistemov. Medtem, to priskrbeti se šega s podporo opremo, kot so dvigala vedro z transportne zmogljivosti 20 do 1.000 ton na uro, strgalo transporterji in transportne trakove.

V poslovna filozofija "Win zaupanja s iskrenosti, da uspeh z kakovosti", družba je bila močnejša zaradi njene napreden razvoj filozofije, odlično postopek vodenja in odlične proizvodnje vodstva. Podjetje si prizadeva, da postane model uskladiščenje obrt s pravico kakovosti proizvodov visoke kakovosti, napredne tehnologije in dobre storitve. Temelji na Kitajskem in s katerimi se sooča svet, zagotavlja stranke z domačih in tujini naprednih tehnologij.

Spletna stran:www.liangyousilo.com

JiangsuLiangyouRenewableEnergyMechanicalEngineeringCo., Ltd

JiangsuLiangyouRenewableEnergyMechanicalEngineeringCo., Ltdisestablishedonthebasisof "Renewableenergymechanicalengineering indtitute, co-ugotovljeno, ZheJiang university in Liangyou družba" in andquot; Obnovljivih virov energije strojništvo tehnološkega centra sofinancira ugotovljeno, ZheJiang university in Liangyou companyandquot; in to je specializirano za proizvodnjo biomase pelete strojev in biomase gnojilo strojev, kot tudi načrtovanje, proizvodnjo, namestitev, prodaje in storitev za projekt na ključ rešitev.

ForBiomassFuelPelleting:onbasisofabsorbedadvancedtechnologyforbiomasspelletingfromabroad, weareleadingcompanytodevelopinde-
neodvisno posredovanje ključ opreme za biomaso za oblaganje za kmetijske pridelke v China.Meanwhile, to lahko briketiran odpadkov gozdarstva, preveč. Mi lahko prilagodite in načrta projekta ključ za vse vrste materialov za stranke po različnih zahtevo, materialov, in mesto.

Za Bio gnojilo, organsko gnojilo: Mi so namenjeni za Randamp; D organskih spojin gnojilo za več let in lahko opravi ključ projekt z zmogljivostjo 10.000-100.000 ton na leto. To se lahko proizvaja za organska gnojila, kot so gnoj PIŠČANCA, PRAŠIČEV, GOVEDA in odpadkov zrn, andamp odplak; organskih odpadkov po zlaganje, fermentacijo in granulacije. Z andquot; neoporečnih bt poštenost, uspeh skozi kakovosti andquot; koncept in napredno tehnologijo, vrhunsko kakovost in najboljšo storitev, smo se osredotočili na razvoj energije iz biomase in biomase gnojilo oblaganje tehnologije, da contionuous inovacije, spremembe odpadkov v zaklad, dati spodbudo za in #39; s razvoj obnovljivih virov energije in uporabe, Industrijalizovati obnovljivih virov energije in varstvo okolja prispevajo.

Spletna stran:www.fdsp-reme.com