Normalno perutnine živina krmo pelete mlin

Zunanja oblika od normalno perutnine živina krmo mlin pelete 1. privzeti aerodinamične tehnologije, zmanjšanje temperature v komori peletizacijo okoli 90° C, zato stroj lahko dela tudi neprekinjeno. 2. Uporaba sferoidne grafit litega železa, telesu stroja je bolj trpežne. 3. zdraviti s trdoto...

Podrobnosti izdelka

Zunanja oblika od običajen perutnine živine pelete mešalnici krme

1. sprejme aerodinamične tehnologije, zmanjšanje temperature v komori peletizacijo okoli 90° C, zato je stroj lahko tudi trajno deluje.

2. Uporaba sferoidne grafit litega železa, telesu stroja je bolj trpežne.

3. obravnava trdote kaljenje in rezkalni stroj, prestave ohraniti visoka koncentriranost z gredi, kar zagotavlja uspešnost in veliko zmogljivosti kot pas pogon modelov.

4. s sistemom mazanja, lahko dodate mast za pogonske gredi brez izklopite stroj.

5. prstan die odda toploto predelovanje technology, tako imajo trajno življenje in proizvajajo kvalificirano peletov.

6. opremljen napreden nadomestilo serpentine-pomlad za priklop, ki povezuje pelletizing komoro z motorjem za povečanje varnosti in stabilnosti.

7. trajni magnet napravo lahko odstranijo nečistoče v pelletizing procesu.

8. eno ležišče nerjavečega jekla balzam je namenjena izboljšanju kakovosti krme peletov.
Dimenzije risanjeGlavne prednosti FDSP perutnine, transport

1. visokim izkoristkom
Poganja prenosnega in oblike S sklopko bi nad 97 % učinkovitost. V primerjavi s pasu pogon sistem, lahko poveča proizvodnja 15-20 %.
2. dolgo časa storitev.
Siemens motorna, SKF/NSK ležajev, Nemčija olje tjulnjev, itd bi teh vrhunskih delov naše stroj ima dolgo časa storitev. Tudi menjalnik telesa je narejen z HT250, ki je zelo abrazivnih. Veliko drugih proizvajalcev sprejme HT180/HT200.
3. enostavno upravljanje in vzdrževanje.
Hitro sestaviti in razstaviti prstan die ' neprisiljen v sprememba. To traja le 0,5-1 uro za enega delavca za spremembo die.Compared prstan z navpično prstan die stroj na Kitajskem, prihrani veliko več časa.Peleti, produkcija FDSP krme, stroj za predelavo krmeModel

Capacity(t/h)

Power(kW)

Innerdiameterofdie(mm)

Pelletsize(mm)

SZLH25

0.5-2

15/22

250

Φ3-12

SZLH32

2-5

37/45

320

Φ3-12

SZLH35

2-7

55

350

Φ3-12

Povpraševanje