Kvadratni Plansifter

Kvadratni Plansifter kvadratnih plansifter svoje naloge opravlja na zelo učinkovit način: sejanje in razvrščanja grobo mleti, zdroba podobnih in floury materialov, kot tudi kot razvrščanja izdelki v granulah ali sipek granulatov. Svojem področju uporabe sega od trd in skupno...

Podrobnosti izdelka

Kvadratni Plansifter

Kvadratni plansifter svoje naloge opravlja na zelo učinkovit način: sejanje in razvrščanja grobo mleti, zdroba podobnih in floury materialov, kot tudi kot razvrščanja izdelki v granulah ali sipek granulatov. Področja njene uporabe giblje med trdo in skupno pšenice mlini trde pšenice, rži, koruze (koruze), ovsa in ajde mlini ali celo ječmen in soje mlini.

Inteligentni design prinaša odlično sanitarij in varnost izdelkov.

●Če kvadratnih plansifter zagotavlja varnost proizvodov: patentiran, avtomatski reclamping sistem se uporablja konstantno silo sito kart, s čimer bi preprečili navzkrižne kontaminacije izdelka.

●All notranje stene in vrata imajo visoko kakovostne izolacije; To vodi do obsežnega zmanjšanja v kondenzacije.

●All deli, ki pridejo v stik z izdelka so izdelani iz nerjavnega jekla ali vrhoven-odličnost poliuretan (PUR) – je zagotovljena absolutna sanitarij.

●Če poliuretanske Novapur sito okvirji z vložki iz nerjavečega jekla sito okvir nudi vrhunske sanitarne: Les, vijak oreški in objemke so tako stvar preteklosti. Gladko profili zmanjša na področjih, kjer lahko nabirajo izdelka.

Visoko sejanje zmogljivosti s je NOVA generacija sito.

●Če NOVA generacija sita odlikuje večje območje za sejanje in Optimalen izkoristek prostora. To naredi kvadratni plansifter sposoben od rokovanje najvišja količino v najmanj prostora.

●High dinamično pospeševanje povečuje intenzivnost gibanja sito, posledično izboljšanje sejanje učinek.

Največjo prilagodljivost zahvaljujoč modularnem konceptu.

●Need določa velikost: zahvaljujoč modularnem konceptu, kvadratni plansifter lahko uporabijo kot dvo-, štiri-, šest-, osem - ali deset-prostoru sito. Tako je zgledna opremljenost za prilagajanje dani situaciji.

●Če prožnost, ki izhajajo iz unitand #39; s modularni koncept omogoča razpoložljivega prostora, da uporabijo optimalno.


Povpraševanje